Orbital40: INSCRIPCIONS OBERTES PER A LA VI EDICIÓ DE KAUTIC40, EL PROGRAMA D’INCUBACIÓ DE PROJECTES INNOVADORS, TIC I TECNOLÒGICS

Ens plau informar-vos que hem posat en marxa la VI edició de KauTic40, el programa d’incubació per a projectes innovadors on les TIC i la tecnologia són claus pel model de negoci.

Desprès d’acompanyar prop de 50 iniciatives, el programa busca nous projectes innovadors, de base TIC i tecnològica i que es trobin en una fase inicial del seu desenvolupament o empreses de recent creació. De tots els projectes inscrits, se’n seleccionaran 10, que gaudiran del programa KauTic40 subvencionat 100%.

Si tens un projecte innovador de base TIC o tecnològica i necessites ajuda per acabar-lo de potenciar, des de #KTC40_VI t’ajudem aconseguir-ho.

Els projectes que participin a #KTC40_VI, durant els 9 mesos d’incubació, rebran formació a través d’un programa propi dissenyat específicament per a KauTic40 i que ha estat elaborat per l’Ajuntament de Terrassa, Leitat i l’Euncet Business School. La formació es complementarà amb tutories impartides per experts/es per tal d’acompanyar als projectes seleccionats a aconseguir les seves metes, tant de negoci com de finançament.

Els projectes que participin en el programa gaudiran, de forma subvencionada, d’un espai de co-working situat en l’Edifici del Vapor Gran de Terrassa, on compartiran estança amb la resta de les persones participants i tindran accés prèmium a formació online basada en emprenedoria (MOOC- Massive Open Online Course).

La iniciativa descrita s’impulsa des del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa i Leitat, dos dels partners del Parc Científic i Tecnològic Orbital40, amb la col·laboració de l’escola de negocis Euncet Business School.

Les inscripcions estan obertes fins al 29 d’abril. Si teniu interès en participar, pots consultar les bases legals i formalitzar la vostra candidatura mitjançant el següent formulari:

Formulari VI edició