Terrassa 4.0. Finançament. IoT4Industry

 

 

 

 

 

Resta oberta la 2a ronda de l’IoTIndustry. Aquest projecte H2020 té per objectiu millorar la productivitat, la rendibilitat i les capacitats d’innovació de les pimes fabricants europees facilitant el seu accés a les tecnologies de l’IoT. A més, busca accelerar l’accés al mercat a nous productes i serveis proporcionats per les pimes tecnològiques enfortint la innovació i el creixement a Europa.

Beneficiaris:

Pimes que desenvolupin projectes petits orientats al mercat vers la integració i l’ús de tecnologies IoT (Big Data, Intel·ligència Artificial i Seguretat Digital) en màquines, robots, eines de fabricació, processos industrials i entorns de fàbriques.

Principals característiques dels projectes:

  • Han de reunir, com a mínim, una empresa que representi el costat IoT (oferta tecnològica) i una que representi el costat industrial (demanda). Una de les dues, com a mínim, ha de ser una pime europea.
  • Han de tenir una forta dimensió internacional que involucri a entitats de mínim dues regions NUTS 1 d’Europa diferents.
  • Han de ser innovadors, han d’anar més enllà de l’estat de la tècnica en termes de tecnologies utilitzades i casos d’ús.
  • Han de tenir una aplicació industrial clara que involucri un usuari/client final.

Termini de presentació de convocatòries 11/06/19.

Més inf.en l’enllaç.

Font: IoT4Industry.eu