Benvinguda a la nova edició del programa KauTic40

KauTic40, programa impulsat pel Parc Científic i Tècnologic Orbital40, a través de l’Ajuntament de Terrassa i  Leitat, és un programa 100% subvencionat d’incubació per a projectes a punt de constituir-se o empreses de recent creació de caràcter innovador en l’àmbit de les tecnologies i les TIC que fomenta i impulsa l’activitat empresarial mitjançant la combinació de formació especialitzada, mentoratge individualitzat i allotjament, entre d’altres serveis, durant 9 mesos.

El passat 16 de maig, el regidor d’Universitat i Innovació de l’Ajuntament de Terrassa, l’Adrián Sánchez, va donar la benvinguda a les persones participants de la 6a edició del programa KauTic40 2019 juntament amb la directora de Projectes Estratègics de Leitat, Meritxell de la Varga, a la sala d’actes de Qu4drant.0.

L’acte va comptar amb les intervencions següents:

Experiència a KauTic40 2018, V Edició”, a càrrec del promotor del projecte Soni Solutions, Joan Ribal, que a més d’explicar la seva pròpia experiència com a Kautic de l’edició anterior, també va fer-los saber el progrés de la seva empresa i animar als nous projectes Kautics a aprofitar tots els serveis que els hi oferiran durant la incubacio.

Innovació i noves formes de negoci”, a càrrec de la directora de Projectes Estratègics de Leitat, Meritxell de la Varga.

I la presentació del Programa de Formació i Mentoring KauTic40 2019, a càrrec de la responsable de Serveis als Estudiants i Alumnes de l’EUNCET Business School, Marta Roma.

Tot seguit, es van realitzar les presentacions dels projectes seleccionats d’aquesta nova edició Inno-AI, SmartShield, TipsBet, Potmath, Boloyá, Panel Monoposte de 3ª Generació, Rekompensa, Innoprojects, LibrosExpress i Academic Esports.

La finalització de l’acte es va realitzar a càrrec de l’Adrián Sánchez, regidor d’Universitat i Innovació de l’Ajuntament de Terrassa.

Molta sort i ànims a tots i totes en la vostra trajectòria empresarial!

https://kautic40.com