Terrassa 4.0. AEInnova guanyadora del Premi Indústria 4.0 2019

AEInnova, empresa Orbital40, ha estat guardonada amb el Premi Indústria 4.0 pel seu producte Indu-Eye en el marc del IV Fòrum Indústria 4.0 celebrat a l’Espai Endesa de Barcelona.

El Fòrum Indústria 4.0 és un esdeveniment anual organitzat per la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya amb l’objectiu de compartir i difondre experiències relacionades amb les tecnologies 4.0. Amb el Premi Indústria 4.0 es reconeix la contribució de les empreses que lideren la investigació i la innovació en el camp de la Indústria 4.0.

Aquest any el premi s’ha otorgat a l’empresa AEInnova i el seu producte Indu-Eye, la primera plataforma de sensorització iIoT (Industrial Internet Of Things) d’extrem a extrem (és a dir, des del sensor fins a la monitorització) capaç de funcionar sense la necessitat de cablejat ni bateries. Amb la plataforma Indu-Eye es redueixen substancialment els temps i costos d’implantació i manteniment i, a més, s’elimina l’impacte ambiental que provoca la fabricació i el reciclatge de bateries (generalment de Liti). Actualment, AEInnova ja ha validat diversos pilots de Indu-Eye en indústries tan diverses com la petroquímica, l’automobilística o l’alimentària i ja es troba en fase de pre-industrialització.

Font: AEInnova