Terrassa 4.0. Finançament. Tecniospring INDUSTRY

Resta oberta la convocatòria de la línia d’ajuts de mobilitat de personal investigador per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica (Tecniospring INDUSTRY).

Tecniospring INDUSTRY, el programa de talent internacional d’ACCIÓ, impulsa els processos de transferència de tecnologia a través de 72 beques durant el període 2019-2024. Aquest programa proporciona recolzament financer fins el 100% per a la contractació d’investigadors experimentats i fomenta les col·laboracions amb entitats internacionals d’R+D.

Les propostes de Tecniospring Industry han de fer referència a projectes de recerca orientats a desenvolupar una nova tecnologia i portar-la al mercat. Han de ser enviades per una empresa ubicada a Catalunya (startups, pimes i multinacionals) o entitats TECNIO (centres de recerca acreditats per la Generalitat de Catalunya a través d’Acció), juntament a un investigador experimentat (amb doctorat i dos anys addicionals d’experiència en recerca a temps complert, o mínim sis anys d’experiència en recerca equivalent a temps complert).

Modalitat tecniospring INDUSTRY:

  • Entrant : contracte de 2 anys a una empresa catalana o en una entitat TECNIO.
  • Sortint + retorn : contracte d’un any a una empresa internacional de tecnologia o centre d’R+D (ubicat fora d’Espanya) i contracte d’un any a una empresa catalana o en una entitat TECNIO posteriorment.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre.

Informació de la convocatòria en l’enllaç.

Font GENCAT