Brokerage Event a l’IoT Solutions World Congress 2019

Participa en el brokerage de l’IoT Solutions World Congress 2019, l’esdeveniment mundial focalitzat en tecnologies IoT, AI i Blockchain que estan revolucionant les empreses, els seus negocis i el mercat global.

L’IoT Solutions World Congress 2019 atrau les empreses i als experts internacionals més destacats del sector per a oferir les darreres aplicacions de l’IoT, AI i Blockchain a la indústria, i per a debatre sobre com la convergència d’aquestes tecnologies transformarà l’economia mundial en els pròxims anys.

Les empreses participants en aquest brokerage tindreu l’oportunitat de realitzar reunions individuals de 20 minuts preacordades amb organitzacions d’arreu del món per presentar els vostres productes, serveis o tecnologies.

Com participar?
•Del 3 de juny al 24 d’octubre: registra’t a la plataforma de l’esdeveniment i crea un perfil d’empresa que descrigui la teva oferta o demanda. Aquest serà publicat en el catàleg online del Brokerage Event.
•A partir del 25 de setembre: escull els perfils de col·laboració empresarial més interessants i sol·licita’ls una reunió. Si et conviden a una reunió, pots acceptar-la o rebutjar-la a través de la plataforma.
•Dies 29-31 d’octubre: les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides pels participants, a l’estand del Brokerage Event.

Pitch Events:

Per complementar el networking, també es realitzarà una sessió d’elevator pitch amb les empreses que tenen estand al Pavelló Català i les empreses participants en l’SME Instrument en el marc del projecte EMPOWA. Aquests pitch estaran organitzats per temàtiques i tindran lloc els dies 29 i 30 d’octubre de 12.20 h a 13.40 h.

D’altra banda, el dijous 31 d’octubre de 10 h a 11.40 h tindrà lloc una sessió de pitch de Cascade Funding. Aquest és un mecanisme de la Comissió Europea que té l’objectiu de distribuir el finançament públic per tal d’ajudar els beneficiaris, com ara startups, scaleups o pimes en la captació i desenvolupament de la innovació.

ACCIÓ organitza el Brokerage Event de l’IoT Solutions World Congress en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part.

L’objectiu de l’acte es trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d’R+D.

Més informació :https://bit.ly/2msUAT3

Font: ACCIÓ- Agència per la Competitivitat de l’empresa.