IV Trobada d’Alcaldes i Alcaldesses amb la Innovació – Innpulso Emprèn

L’Ajuntament de Terrassa juntament amb l’empresa d’Orbital 40 Humantiks (www.humantiks.com), participarà enguany a la IV Trobada d’Alcaldes i Alcaldesses amb la Innovació – Innpulso Emprende,  que tindrà lloc a Madrid el proper dia 1 d’octubre. La trobada està organitzada per la Xarxa Innpulso de la qual Terrassa exerceix la co-presidència.

L’event, que aquest any es celebra en el marc de la South Summit 2019, pretén ser un punt de trobada entre alcaldes i alcaldesses de les ciutats pertanyents a la xarxa i les pimes, micropimes i/o startups més innovadores de cada municipi.

L’acte es planteja com un aparador de talent, una oportunitat immillorable de promoció per a pimes, micro pimes i startups locals, un espai on acompanyats pels corresponents alcaldes o alcaldesses del seu municipi, projectin el seu component innovador i el mostrin, a part de a altres municipis, a mercats i a agents inversors potencials.

Les tres pimes, micropimes i / o startups premiades en la Trobada d’Alcaldes i Alcaldesses amb la Innovació – Innpulso Emprèn, acompanyades del alcalde o alcaldessa del seu municipi -si així ho volen-, comptaran el dia 2 d’octubre amb un espai rotatori de promoció en el marc del South Summit 2019. Han de disposar d’un estand per exposar els seus productes i / o serveis al públic general assistent a la fira. Així mateix, les dues empreses reconegudes amb els guardons de la Xarxa Innpulso al projecte més innovador i al projecte amb més projecció de futur seran incorporades a un panell específic del South Summit on podran dur a terme una presentació dels seus projectes en format elevator pitch. Entenem que l’esdeveniment, així com la possibilitat de promoció de les empreses guanyadores al South Summit, pot suposar un impuls important per a les pimes, micropimes i / o startups locals.

Font: Orbital40