Acceleració en Òrbita 2020, obert el termini de presentació de candidatures

Formulari de sol·licitud Acceleració en Òrbita 2020

Fins el proper 28 de febrer, resta obert el termini per a la presentació de candidatures a l’edició 2020 del programa “Acceleració en Òrbita” per a empreses consolidades. Aquest programa, del qual ja se n’han beneficiat 43 empreses del territori al llarg de les sis edicions anteriors, està impulsat per l’Ajuntament de Terrassa, la Cambra de Comerç de Terrassa i la Cecot, en el marc del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 té com a objectiu donar suport, eines i acompanyament a PIMES amb alt potencial de creixement.

Acceleració en Òrbita s’adreça a pimes o empreses individuals (règim d’autònoms) consolidades que compleixin els següents  requisits:

  • Vocació internacional
  • Potencial de creixement
  • Seu social o localització a Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls
  • Empresa Innovadora
  • Cultura i valors alineats amb la ciutat: “Compartir per guanyar”

El programa, que està subvencionat al 100% i no té cost per a l’empresa, es durà a terme al llarg de 2020. Les empreses seleccionades començaran realitzant dos tallers en grup on es treballarà el seu model de negoci com a punt de partida per definir un pla d’acció per a cada empresa orientat a potenciar el seu creixement. Durant la resta del programa, es treballa de manera individual amb cadascuna de les empreses de la mà de tutors i tutores especialitzats per tal d’executar el pla dissenyat a mida de cada empresa.

L’edició 2019 d’Acceleració en Òrbita va reunir un total de set empreses: Multimos, SA, Sortem Delivery SL, LAUDA Ibérica Soluciones Técnicas, Nordeste Servicios Integrales 2003 SL, Indústries Metadell SL, Técnicas de Panificación SL i Terrassa Reparacions.

Per presentar candidatures a l’actual edició, únicament cal omplir el formulari de sol·licitud abans del 28 de febrer a les 15h. A partir d’aquest moment, es realitzarà la selecció d’empreses participants i es comunicaran les candidatures seleccionades a partir del dia 6 de març. El dia 13 de març es realitzarà l’acte de benvinguda del programa i el primer taller en grup.

Per a qualsevol consulta, podeu contactar-nos al telèfon 93 739 70 00 – Ext. 4908 o bé a través del correu electrònic a orbital40@terrassa.cat

Aquest programa està igualment subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, Servei Públic d’Ocupació Estatal, el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.