Corporates & Startups Innovation Challenge

Si ets una start-up tens fins al 21 de febrer de 2020 per apuntar-te als desafiaments d’innovació proposats per 35 grans corporacions d’àmbit internacional que participaran en el Corporates & Startups Open Innovation Challenge, que tindrà lloc a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, com a sessió del Tech Spirit Barcelona (esdeveniment que substitueix aquest any al 4YFN).

D’entre les empreses que llancen els seus reptes hi figuren algunes de tan importants com BBVA, SEAT, CaixaBank, Repsol, Wayra o Estrella Damm.

El repte consisteix en el fet que totes aquestes empreses publiquen les principals necessitats que volen cobrir amb les solucions més disruptives possibles (trencadores, que fa que totes les coses anteriors resultin precàries o inferiors pel que fa a les seves prestacions).

Aquí pots accedir a tots els desafiaments publicats.

Si ets una start-up amb alguna solució que pugui encaixar en els reptes publicats, pots presentar la teva proposta. Les empreses revisaran totes les que rebin i citaran a aquelles start-ups amb les solucions més atractives.

Les start-ups que s’apuntin a aquest desafiament hauran d’acceptar els següents termes, a banda de la política de privacitat.