Advanced Factories 2020

Del 3 al 5 de març tindrà lloc l’Advanced Factories, l’esdeveniment professional més gran d’indústria 4.0, amb més de 300 firmes expositores que mostraran les darreres innovacions en automatització industrial, robòtica, màquina-eina, digital manufacturing, digital twin, intel·ligència artificial, IIoT (indústria d’internet de les coses) i ciberseguretat, juntament amb les tecnologies que permeten impulsar la productivitat gràcies als nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de la indústria 4.0.

(Podeu consultar el llistat complet d’expositors en aquest enllaç).

El saló també celebra l’Industry 4.0 Congress, que oferirà als directors generals, responsables d’IT i caps de planta o operacions de cada sector, les eines digitals que necessiten per impulsar la seva indústria, i comptarà amb 260 speakers internacionals, convertint-se així en el punt més gran de transferència tecnològica i de coneixement sobre indústria 4.0 del sud d’Europa.

(+ info sobre l’agenda en aquest enllaç).

També cal destacar les més de 50 hores d’activitats i networking, com ara els Tours tecnològics, el Leadership Summit, la Regió Industrial Europea 2020 (València), el Congrés Nacional de Gestors de Polígons Industrials, el Racó d’Innovació en Automoció, el Foro Ciberseguretat Industrial i el CIO’s Summit.

Així mateix, el congrés comptarà amb vuit fòrums verticals específics sobre aeronàutica, salut, alimentació, siderúrgia, automoció, tèxtil, ferroviari o energia, així com quatre eixos temàtics sobre equips industrials i nous processos de producció, sostenibilitat, tecnologies digitals aplicades a la indústria i personalització del producte.

(+ informació sobre els Verticals Industry 4.0 Congress en aquest enllaç)

Segons la mateixa organització, aquestes són les 10 raons principals per no perdre’s l’Advanced Factories d’aquest any:

1. Descobrir les tendències i models de gestió més importants i exitoses de la indústria 4.0
2. Aprendre a dissenyar i optimitzar els recursos dels centres de producció.
3. 260 speakers compartint les seves experiències d’èxit en la implantació de la indústria 4.0
4. Posar a l’abast les solucions tecnològiques més innovadores per a les plantes de producció.
5. Reunir possibles socis industrials en automatització, robòtica, intel·ligència artificial, digital twin, IoT, 3D printing, maquina-eina i transformació digital.
6. Descobrir com transformar les indústries en fàbriques més eficients i sostenibles.
7. Connectar amb start-ups i nous partners tecnològics al Industry Start-up Forum.
8. 120 hores de conferències i transferència tecnològica de la mà de líders i pimes innovadores.
9. Millorar la xarxa de contactes professionals.
10. Experiència única al voltant de la Indústria 4.0 amb una agenda d’activitats per esprémer al màxim l’experiència Business + Knowledge + Networking.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar el següent enllaç.

L’etiqueta de l’esdeveniment serà #AF2020, i @AdvanFactories el compte oficial a Twitter.