Marketplace Terrassa Covid-19

L’Ajuntament de Terrassa, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, impulsa l’espai virtual “Marketplace Terrassa Covid-19”, amb l’objectiu de coordinar l’oferta i les necessitats de tecnologia, productes i serveis sanitaris, coneixements, material i logística. L’objectiu és contribuir a l’emergència sanitària establint sinergies i aliances entre el teixit empresarial del territori, enfortint així la capacitat innovadora de la nostra ciutat.

 

Aquesta plataforma ha resultat ja molt útil en àmbits com el dels respiradors, les màscares i els teixits per a bates sanitàries, entre d’altres.

 

Des del govern municipal es pretén així donar visibilitat a el teixit empresarial innovador, posant en valor les seves aportacions a aquesta crisi sanitària, social i econòmica.

 

Si una empresa o persona emprenedora està posant en marxa un projecte per donar resposta a l’actual situación, però té dubtes o necessitats de material, transport i / o especificitats tècniques, o bé ofereix alguna proposta de productes, serveis, coneixements tècnics i / o compte amb esquemes o plantilles per fabricar material sanitari, posem a la seva disposició aquest enllaç per establir un primer contacte:

https://forms.gle/xn9LC8BF9s2q9t7c9.

 

A partir d’aquest moment, un equip de professionals contactaran amb l’empresa per tal de valorar la solució o petició i publicar-la al “MarketPlace Terrassa Covid-19”, disponible al web municipal:

https://orbital40.com/marketplace-terrassa-covid/?lang=es

 

117 empreses ja formen part de l’Market Place Terrassa Covid19.