Webinar monogràfic “Mascaretes per protecció del COVID-19”, emmarcat en el projecte de cooperació per a la producció local de mascaretes a Terrassa

L’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa (INTEXTER),de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), juntament amb l’Ajuntament de Terrassa, l’agrupació d’Empreses Innovadores Tèxtils (AEI), el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), l’Escola Universitària d’Infermeria de Terrassa (EUIT)  i l’Hospital Universitari Mútua Terrassa, han sumat esforços i coneixements per  posar en marxa el projecte de cooperació local Mascaretes per protecció del COVID-19, per lluitar contra la malaltia i el seu impacte social.

Aquest projecte, singular a Catalunya, té com a principal objectiu impulsar la producció local millorant així la provisió de mascaretes higièniques reutilitzables per protegir a la població del contagi del COVID19, fomentar el seu bon us i realitzar un reciclatge correcte.

En el marc d’aquest projecte, l’INTEXTER, l’Ajuntament de Terrassa i l’AEI ofereixen el webinar monogràfic Mascaretes per protecció del covid-19: materials, normatives , assajos i reutilització, que es durà a terme el proper dimecres 27 de maig de 2020, a les 10h, i tindrà una durada aproximada d’una hora i mitja.

La sessió, que és oberta al públic però s’adreça especialment a tècnics i professionals d’empreses del sector tèxtil, tractarà temes com ara els diversos tipus de mascaretes i materials tèxtilsnormativa i assajos, així com aspectes relatius a la reutilització d’aquests EPIs.

Per a més informació es pot consultar programa de la sessió en el següent enllaç: Programa webinar

Per a inscripcions, cal omplir el formulari que es facilita al següent enllaç: Formulari d’inscripció