Empreses allotjades en espais gestionats per l’Ajuntament de Terrassa ja participen en el Market Place

El Marketplace Terrassa Covid-19, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, és una plataforma impulsada pel Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa que dóna resposta a l’actual situació d’emergència provocada per la Covid-19 on es recullen les necessitats i solucions de serveis tecnològics, EPIs, coneixements o materials per a fer front a la pandèmia del Coronavirus principalment.

Algunes de les empreses allotjades en espais gestionats per l’Ajuntament de Terrassa han mostrat el seu interès i ja estan participant amb l’objectiu de col·laborar en aquesta iniciativa. 

Entre elles podem trobar empreses allotjades a Qu4drant.0 (C/ Telers, 5, passadís B, 2ona planta), com:

 

 

 

 

 

www.predictassistance.com

Ofereix una plataforma de teleassistència mèdica i social per a  monitoritzar pacients malalts de Covid-19 o persones fràgils.

www.biufood.com

Ofereix consultoria en:

    • Disseny de menús (en els que es faciliti la seguretat alimentària durant el procés de producció).
    • Seguretat alimentària (actualització del pla de neteja i desinfecció i formació del personal manipulador d’aliments).
    • Compres d’equips de protecció individual i productes de neteja i desinfecció (criteris de compra, validació dels requisits documentals i d’etiquetatge durant el procés de compra i selecció de proveïdors).

www.naturonia.es

Necesites comercialitzar desinfectants, Equips d’ozò, biocides etc? Nosaltres t’ajudem amb tots els requeriments legals (Importació, Registres, Notificacions, altes al ROESB/ROESP…) i en les adaptacions legislatives davant el COVID-19.

Som experts en l’àrea Regulatory de productes químics, biocides…(Fulls de Seguretat, Etiquetat CLP, Marca CE, Registre, Notificacions, Regulacions REACH, BPR.

Consellers de Mercaderies Perilloses ADR.

Assesorem i gestionem ajudes publiques (Subvencions i crèdits) per a empreses que volen desenvolupar un projecte de recerca e innovació tecnológica (CDTI…)

Aquestes tres empreses les podem trobar en el link del Market Place Terrassa següent: https://orbital40.com/altres-proveidors-de-solucions/

Reforç de la comunicació online durant el confinament: xarxes socials, mail marketing adreçat a clients, redacció de webs, bloc…

https://orbital40.com/marketing-digital/

Ofereix un nou servei de tastos de vi en línia des de casa teva.

https://orbital40.com/ofertes-diverses/

També comptem amb l’empresa Mean Business SL, allotjada al Viver de Serveis (Ctra. de Martorell, núm.95 – Edifici Foment de Terrassa, S.A)

 

 

Comercialitza mascaretes reutilitzables de teixit 100% personalitzades a tot color mitjançant sublimació tèrmica. Fabricació nacional. 

http://www.personalizatumaillot.com/

https://orbital40.com/epis/

 

 

www.prometecnic.com

 

Empresa allotjada al Viver Industrial (/Jupiter, 11-23, Polig. Ind. Can Parellada de Terrassa) que ofereix mampares de seguretat metàl·liques fixes i movibles (vidre o metacrilat) i dispensadors metàl·lics verticals per solució hidroalcohòlica. 

https://orbital40.com/materials-i-sistemes-de-proteccio/

 

Per més informació podeu accedir al Market Place Terrassa: https://orbital40.com/marketplace-terrassa-covid/

T’animem a sumar-t’hi a aquesta iniciativa inscrivin-te al següent formulari: formulari