L’ICEC obre la convocatòria de 4 línies de suport al sector audiovisual

L’institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) manté oberta la convocatòria de 4 línies de suport al sector audiovisual fins al pròxim 16 de juny de 2020.

 

La primera d’aquestes línies va dirigida a la producció de curtmetratges cinematogràfics i està dotada fins a 200.000 €, amb unes quanties per VOCAT de màxim del 50% del pressupost total del projecte.

El màxim atorgable serà de 12.000 € i, per altres versions un màxim del 50% del pressupost total del projecte, amb un màxim atorgable de 8.000 €.

Per a inscripcions i més informació poden consultar el següent enllaç.

 

La segona línia és la de producció d’obres audiovisuals per a ser emeses per televisió, destinada a subvencionar la producció de llargmetratges televisius de ficció que emprin i posin en relleu els valors creatius, artístics i tècnics, amb una clara voluntat innovadora, tant des de la perspectiva formal com tècnica.

S‘admeten llargmetratges que incloguin una part del documental, sempre que la part de ficció sigui majoritària.

L’objectiu de les subvencions a la realització de documentals destinats a ser emesos per televisió és crear productes d’alta qualitat destinats als mercats nacionals i internacionals. No són subvencionables les sèries documentals, ni com a conjunt ni cadascun dels capítols per separat.

La dotació arriba fins a 1.300.000 €.

Per a més informació i inscripcions poden consultar el següent enllaç.

 

La tercera línia és la destinada a la producció d’obres audiovisuals d’animació en les modalitats següents:

  1. a) Sèries d’animació destinades a ser emeses per televisió, amb clara voluntat innovadora tant des de la perspectiva formal com tècnica, amb l’objectiu de fomentar l’aplicació de les noves tecnologies en la producció d’animació i la recerca de nous canals d’explotació, així com la creació de productes d’alta qualitat adreçats als mercats nacionals i internacionals.
  2. b) Llargmetratges cinematogràfics d’animació que emprin i posin en relleu els valors artístics i tècnics del país i la diversitat de la cinematografia catalana.

La dotació de la mateixa per aquest 2020 arriba als 2.490.000 €.

Per a més informació i inscripcions poden consultar el següent enllaç.

 

La quarta i última línia va destinada a la promoció de llargmetratges cinematogràfics en versió original catalana o occitana (en la seva variant aranesa), entenent per promoció totes aquelles activitats vinculades a la distribució de llargmetratges i que corresponen al seu pressupost de còpies, promoció i publicitat.

Per a més informació i inscripcions poden consultar el següent enllaç.

 

Poden donar-se d’alta als avisos de subvencions de l’ICEC en aquest enllaç.

 

Font: Institut Català de les Empreses Audiovisuals.