Connecthink Innovation, empresa membre d’Orbital.40, destaca pel seu perfil innovador en l’àmbit de la Intel·ligència artificial.

ConnecThink Innovation, especialitzada en Intel·ligència Artificial, és una de les startups destacades d’Orbital.40. En els seus 4 anys d’activitat, han desenvolupat solucions d’explotació de dades que ofereixen millores en eficiència, classificació i predicció mitjançant la navegació semàntica potenciada per un entorn gràfic aplicat, entre d’altres, a la qualitat de processos en l’entorn hospitalari, la sensòrica per identificar patrons i predir episodis clínics o la detecció de frau o males pràctiques en reclamacions d’assegurances.

Recentment, ha rebut el suport del CDTI a la seva plataforma avançada PREDICT ASSISTANCE per millorar l’atenció domiciliària durant l’emergència del COVID-19, un dels 7 PID concedits fins ara en l’àmbit nacional. Igualment, la Generalitat de Catalunya l’ha reconeguda com una de les startups d’IA destacades en la creació d’algorismes i va ser seleccionada com a Testbeds en l’IOT Solutions World Congress 2019.

Connecthink inverteix més un 20% dels seus recursos en R+D i aposta per la participació en projectes europeus amb partners com Fraunhofer-Gesellschaft, Karolinska Institutet, NVDIA o Hospital Clínic de Barcelona. En l’àmbit d’Orbtital.40, participa en l’organització del Hack&Health, un hackathon de Big Data especialitzat en salut. Igualment, la seva col·laboració en un projecte local d’edificis intel·ligents per Red.es els ha permès pilotar PREDICT ASSISTANCE.