Premis Muncunill a la innovació 2020

L’Ajuntament de Terrassa, atenent a la situació actual provocada per la crisi sanitària del Covid-19, ha decidit continuar amb l’organització de la quarta edició dels Premis Muncunill d’enguany, canviant el format  però mantenint el seu esperit. D’aquesta manera i amb l’objectiu de mantenir l’essència per la qual es van originar els guardons, tot i les restriccions a la què ens ha sotmès la pandèmia, hi haurà una edició 2020 on només s’atorgarà el Premi Muncunill honorífic, en un acte institucional sense públic que tindrà lloc a la Sala Muncunill, el dia 17 de setembre.

Els Premis Muncunill a la Innovació, creats l’any 2017, representen un referent per a projectes d’innovació d’arreu del país, alhora que permeten acostar el concepte «innovació» a la ciutadania, tot reconeixent la labor d’aquelles persones, institucions o empreses que aposten per la innovació com a model integral, esdevenint un model de progrés, benestar i servei a la societat. En les darreres edicions els Premis Muncunill a la Innovació es van atorgar a:

1ª edició, 2017

·         Categoria Innovació local:  Kern Farma

·         Categoria Innovació empresarial, d’àmbit estatal: SCYTL

·         Premi honorífic: Juan Antonio Bayona​​

2ª edició, 2018

·         Categoria Innovació local: Venair

·         Categoria Innovació empresarial, d’àmbit estatal: Virtual Bodyworks

·         Categoria Innovació cultural, d’àmbit estatal: El Pressentiment

·         Premi honorífic: Ana Mª Lajusticia

3a edició 2019

·         Categoria Innovació local: Circutor

·         Categoria Innovació empresarial, d’àmbit estatal: Textia

·         Categoria Innovació cultural, d’àmbit estatal: Festival Eufònic

·         Categoria Innovació social, d’àmbit estatal: Ramón Flecha García

·         Premi honorífic: Cristóbal Colón Palasí

L’acte de lliurament es retransmetrà per streaming, per tal que tothom que vulgui ho pugui seguir a través d’internet. L’enllaç per a connectar-se es publicarà a la web d’Ajuntament de Terrassa a principis de setembre.