Formació per a la Innovació

Des del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa recuperem el cicle Formació per a la Innovació amb noves propostes.

‘Formació per a la Innovació’ va néixer amb l’objectiu de promoure el coneixement de les empreses i persones emprenedores que vulguin incorporar eines innovadores per tal de fomentar la competitivitat dels seus projectes.

Donada l’actual situació de pandemia provocada pel Covid-19, les noves sessions que hem organitzat s’han dut a terme en format virtual. Aprofitant aquest nou format i les eines digitals, i amb l’objectiu d’arribar al major nombre de públic, els webinars s’han enregistrat en format vídeo. Quedaran publicats a la pàgina web del servei (pestanya Innovació, Formació per a la Innovació).

Us mantindrem informats de les properes sessions a través de Twitter @trsinnovacio, www.terrassa.cat/innovacio i www.orbital40.com/jornades/.