Formació per a la Innovació. Teletreball i transformació digital. Eines i consells per a augmentar la productivitat i l’eficiència per la continuïtat del negoci.

“Teletreball i transformació digital. Eines i consells per a augmentar la productivitat i l’eficiència per la continuïtat del negoci” és el webinar que vam organitzat, des del servei d’Innovació, el passat 18 de juny de la mà d’Apps Implantadores.

La sessió va anar a càrrec de Raúl Bellmunt i de Mariano Giampietro, CEO i CTO, respectivament, de l’empresa Apps Implantadores.

En una situació com l’actual, marcada pels efectes de la Covid-19, el teletreball i la transformació digital de les empreses pren especial rellevància. És per això, que Raúl i Mariano ens van definir el concepte “transformació digital”, ens van parlar de la importància del procés de millora contínua dins l’empresa, de quins són els passos a seguir per a fer la transició al treball remot i de les eines i plugins que faciliten la comunicació en remot.

Si no vas poder assistir a la sessió o vols tornar-la a veure, ho pots fer en l’enllaç.

Informació de properes jornades organitzades pel servei d’Innovació en l’enllaç.