Accessibilitat a l’empresa. Com puc adaptar el meu producte o servei a clients amb capacitats diverses

El passat 15 de juliol vam organitzar, des del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa, el webinar “Accessibilitat a l’empresa. Com puc adaptar el meu producte o servei a clients amb capacitats diverses” de la mà d’ArqueticaHabi Diseño AccesibleOportunidad Accesible y 100*100 Accesible.

Durant la sessió vam aprendre sobre el terme accessibilitat, diferents eines de suport per a millorar l’accessibilitat a l’empresa i per atendre als nostres clients de forma inclusiva, també a aplicar un disseny universal a un producte o servei i a optimitzar l’ergonomia d’un espai de negoci.

A més, un dels ponents amb discapacitat visual, ens va explicar la seva experiència com a emprenedor.

Si no vas poder assistir a la sessió o vols tornar-la a veure, ho pots fer en l’enllaç.

Informació de properes jornades organitzades pel servei d’Innovació en l’enllaç.