TIC CÁMARAS 2020

Fins al pròxim 12 de novembre de 2020 romandrà obert el termini de presentació de sol·licituds d’ajuts a empreses del Programa TICCámaras 2020, en el que participa el Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa a través del ‘conveni per promoure la digitalització’ signat amb la Cambra de Comerç de Terrassa.

 

Aquests ajuts van adreçats a pimes, micropimes i autònoms, amb ubicació a Terrassa i territoris de la supramunicipalitat (Rellinars, Matadepera, Viladecavalls i Ullastrell) que es trobin donades d’alta en el Cens de l’IAE.

 

L’objectiu principal del programa consisteix a impulsar i incrementar el grau de penetració de les tecnologies digitals a les empreses del territori per tal de millorar la seva capacitat competitiva mitjançant la digitalització dels seus processos.

 

El TICCámaras 2020 consta de dues fases:

  • Fase I, o de diagnòstic de necessitats, on tècnics especialistes analitzaran el nivell d’aprofitament de les tecnologies i recomanaran diferents opcions de millora, de forma gratuïta.
  • Fase II, o d’implementació de les solucions recomanades, on l’empresa escollirà els proveïdors que s’encarregaran d’implementar les millores i la Cambra de Comerç de Terrassa tramitarà els ajuts. Aquesta fase compta amb una subvenció FEDER del 40% sobre l’import de la inversió, que no pot ser superior als 7.000 €.

 

Destaquem que aquest any el programa contempla la diagnosi i ajudes per a 8 empreses del territori, i que aquestes s’atorgaran per ordre de sol·licitud.

 

Més informació i inscripcions pel TIC CÁMARAS, al següent enllaç.

 

 

Font: Cambra de Terrassa.